Αποφράξεις σιφονιών

Η παλαιότητα, η κακή χρήση, ο ελλιπής καθαρισμός, η παραμέληση των ελέγχων και της συντήρησης. Αυτές είναι μόνο μερικές από τις αιτίες που προκαλούν βουλώματα στα σιφώνια του σπιτιού ή της επιχείρησής μας. Αν μάλιστα μιλάμε για εξωτερικούς χώρους, τότε τα νερά της βροχής, που μεταφέρουν ύλες όπως είναι φύλλα δέντρων, κλαδιά ή χώματα, είναι ένας επιπλέον παράγοντας που δημιουργεί την εικόνα των βουλωμένων σιφονιών και των πλημμυρισμένων ταρατσών και αυλών.

Οι ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ - ΓΛΥΦΑΔΑ στα Νότια Προάστια, αναλαμβάνουν την αποκατάσταση των βουλωμένων σιφωνιών, με άμεση ανταπόκριση του συνεργείου μας. Λειτουργούμε όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας και ερχόμαστε στο χώρο σας, με ένα μόνο τηλεφώνημα!

Το τεχνικό προσωπικό της εταιρίας αποφράξεών μας, εξειδικεύεται στην απόφραξη των σιφονιών, τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Για μέγιστη αποτελεσματικότητα, μεταχειριζόμαστε ισχυρά αποφρακτικά υγρά, που είναι ισοδύναμα με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα του στόλου μας. Ξεβουλώνουμε τα σιφώνια σας φτηνά και ποιοτικά, πάντα με προτεραιότητά μας το συμφέρον των πελατών μας στην περιοχή της Γλυφάδας!

Οι «αποφράξεις – Γλυφάδα» είναι πάντα δίπλα σε κατοίκους ή σε επιχειρηματίες των Νοτίων Προαστίων, αλλά και ολόκληρης της Αττικής. Τηλεφωνήστε μας για να προγραμματίσουμε μια αυτοψία στο χώρο σας. Μια επίσκεψη θα μας δώσει μια λεπτομερή εικόνα για τα βουλωμένα σιφώνια του κτηρίου σας, και θα μας υποδείξει την ιδανική, φτηνή αποφρακτική λύση για την περίπτωσή σας.

Μετά από τον εντοπισμό των βουλωμάτων και από την διεξαγωγή των αποφράξεων, η εταιρία μας συνεχίζει την υποστήριξη των πελατών της, έτσι ώστε τα σιφόνια να μην ξαναφράξουν στο μέλλον. Έτσι, κάνουμε τακτικούς ελέγχους και άλλες προληπτικές εργασίες στη Γλυφάδα, όπως είναι για παράδειγμα οι απολυμάνσεις στο δίκτυο των σωληνώσεων.

Θα μας βρείτε διαθέσιμους στο τηλέφωνο οποιαδήποτε στιγμή μας χρειάζεστε για το ξεβούλωμα ενός σιφονιού. Διαμορφώνουμε οικονομικά πακέτα, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των επαγγελματιών και των διαχειριστών πολυκατοικιών της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Γλυφάδας. Μάθετε περισσότερα για τις προσφορές μας στην ιστοσελίδας μας!