Έλεχος με κάμερα

Οι ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ - ΓΛΥΦΑΔΑ, είναι σταθερά στο πλευρό των πολιτών της περιοχής σας, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στα δίκτυα των αποχετεύσεων και των σωληνώσεων. Για καλύτερα αποτελέσματα, εφαρμόζουμε τον προληπτικό καθαρισμό τους και την συστηματική απολύμανση τους, έτσι ώστε να προλάβουμε τα βουλώματα, και τις λοιπές καταστροφές. Πριν όμως γίνουν όλα αυτά, το πρώτο βήμα είναι ο λεπτομερής έλεγχος των σωληνώσεων, από μέσα!

Για την συντήρηση και για το ξεβούλωμα των σωλήνων, εφαρμόζουμε λοιπόν σε ολόκληρο το Δήμος της Γλυφάδας, μια πραγματικά επαναστατική μέθοδο, που βασίζεται στην βιντεοσκόπηση του εξοπλισμού του κτηρίου. Για το σκοπό αυτό, έχουμε στη διάθεσή μας βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας, τελευταίας τεχνολογίας. Η κάμερα αυτή είναι ειδικά σχεδιασμένη έτσι ώστε να εισάγεται μέσα στις σωληνώσεις.

Ακολουθεί η λεπτομερειακή φωτογράφιση των σωλήνων, με σκοπό την χαρτογράφηση όλων των βλαβών, των βουλωμάτων ή άλλων αόρατων προβληματικών σημείων. Η συλλογή όλων αυτών των δεδομένων αποτελεί τη βάση για να αποφασίσουμε ποια τεχνική θα είναι η πιο κατάλληλη για την αποκατάσταση της σωστής λειτουργίας των σωληνώσεων στο κτήριό σας, στην περιοχή της Γλυφάδας.

Μετά τον εντοπισμό των βουλωμάτων μέσω του ελέγχου με κάμερα, μερικές από τις πρακτικές που μεταχειριζόμαστε για την απόφραξη των σωλήνων, είναι η χρήση ισχυρών αποφρακτικών υγρών, αλλά και η επιστράτευση των πολύ ικανών αποφρακτικών μηχανημάτων του στόλου μας. Οι μεθοδολογίες ελέγχου και αποκατάστασης που εφαρμόζουμε είναι πολύ ποιοτικές, και ταυτόχρονα εξαιρετικά οικονομικές.

Οι «αποφράξεις – Γλυφάδα» είναι πάντα στη διάθεσή σας σε όλη τη Νότια Αττική! Είμαστε πρωτοπόροι στο χώρο μας, και το πελατολόγιό μας αποτελείται από εταιρίες έκδοσης κοινοχρήστων, ελεύθερους επαγγελματίες, ιδιοκτήτες μονοκατοικιών ή διαμερισμάτων και επιχειρηματίες της περιοχής σας. Οι χαμηλές τιμές για επαγγελματίες και κατοίκους των Νοτίων Προαστίων, είναι απόλυτα εναρμονισμένες με τις δύσκολες ανάγκες της οικονομικής κρίσης.

Ρωτήστε για εμάς, για να μάθετε περισσότερα για τις τεχνικές ελέγχου με κάμερα, σε πολύ καλές τιμές στην Γλυφάδα! Επικοινωνήστε με τους συνεργάτες μας και κλείστε ραντεβού για προληπτικές τεχνικές εργασίες. Επικοινωνήστε σήμερα με την καλύτερη εταιρία αποφράξεων και ελέγχου σωληνώσεων σε ολόκληρη την Αττική!